In de pers

Glowi zet koers naar verdere groei met partnerschap Baloise-Glowi Lions veldritploeg

Vanaf 01 januari 2025 zal Glowi de veldritploeg Baloise-Trek Lions ondersteunen, die vanaf dan bekend zal staan als de Baloise-Glowi Lions! Dit partnership biedt Glowi de kans om onze ondernemingen, samenwerkingsverbanden en de kwaliteit van ons breed aanbod op een krachtige manier naar buiten te brengen.

09 okt. 2024

Share via Mail
BTL Ploegvoorstelling All Pictures Blue Frame 49

Ambitieuze plannen voor 2025

“Als grootste private werkgever willen we met een echte Vlaamse sport als veldrijden nog meer mensen bereiken”, aldus Elly Huysmans, co-CEO van de Glowi-groep. “De naamsbekendheid van de Glowi-groep vergroten via dit partnership en ons diversificatie-verhaal brengen zijn primordiaal. Daarnaast hebben we met Het Poetsbureau en Easy Life een enorme uitdaging om steeds nieuwe huishoudhulpen te rekruteren en velen van hen gebruiken de fiets. De fietsopleiding en de Sven Nys Academy sluiten hier perfect op aan.”

Dit partnership biedt Glowi de kans om onze ondernemingen, samenwerkingsverbanden en de kwaliteit van ons breed aanbod op een krachtige manier naar buiten te brengen. Het geeft een platform dat niet alleen in Vlaanderen, maar ook daarbuiten, in het oog springt.

Als familiebedrijf met weliswaar roots in Vlaanderen, kiest Glowi bewust voor de verbindende kracht en samenhorigheid van het veldrijden. Zowel naast het parcours als van thuis uit bij de TV kan iedereen binnenkort supporteren voor onze Baloise-Glowi Lions.

 

Veldrijden als katalysator voor naamsbekendheid

Sven Nys: “Wij zijn erg blij dat een Belgische groep als Glowi mee in ons verhaal stapt en gelooft in de waarde die het veldrijden kan hebben voor hun naamsbekendheid. Vandaag is de sport nog onbekend terrein voor hen, maar zij willen er alles aan doen om dit snel te veranderen. Glowi nodigt dan ook al hun medewerkers uit om zaterdag kennis te komen maken met ons team en de veldritsport op de cross van Beringen, de thuishaven van Glowi en het team. Onze samenwerking start pas officieel in 2025, maar dit goede nieuws wilden we toch graag nu al delen.”

BTL Ploegvoorstelling All Pictures Blue Frame 49
BTL Ploegvoorstelling All Pictures Blue Frame 45
BTL Ploegvoorstelling All Pictures Blue Frame 43