In de pers

Glowi behoort tot ‘100 Best Companies to Work For in Europe 2024’

Great Place To Work® en Fortune Europe hebben Glowi erkend als een van de ‘100 Best Companies to Work For in Europe 2024’. Glowi heeft een mooie 93ste plaats behaald op deze lijst, waarin slechts vijf Belgische bedrijven zijn vertegenwoordigd.

12 okt. 2024

Share via Mail
Jo Elly Glowi87 1600x900

PAARS/PAUW-R als fundament voor succes

Deze erkenning betekent veel voor ons, want het toont aan dat onze medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen bij Glowi vertellen Elly Huysmans en Jo Mellemans, oprichters en samen CEO’s van Glowi. "Het is dankzij hun inzet en positieve houding dat we elke dag opnieuw een werkomgeving kunnen creëren waar iedereen zich thuis voelt en kan groeien."

Bij Glowi staan onze vijf kernwaarden centraal, samengevat in het acroniem PAARS: Passion (passie), Authenticity (authenticiteit), Appreciation (waardering), Respect en Shine (uitblinken). Deze waarden vormen de basis van onze bedrijfscultuur en maken ons onderscheidend.

Anders en beter als leidraad

"De erkenning in deze prestigieuze lijst is een bekroning voor onze voortdurende inzet om als werkgever te blijven groeien en verbeteren. ‘Anders en beter’ is niet voor niets een leuze die we bij Glowi graag hanteren, vult Martine Daenen, Chief People Officer, aan. "Het daagt ons uit om continu te streven naar verbetering, zowel als werkgever als in onze dagelijkse werking."

Bij Glowi blijven we ons richten op het creëren van een inspirerende werkplek waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en waar iedereen zich welkom voelt. Deze Europese erkenning is een prachtige bevestiging van de inspanningen die we elke dag leveren om een warme, betrokken en stimulerende werkomgeving te bieden.


 

Jo Elly Glowi87 1600x900